Ytbehandlingar och tillval

Få ut det mesta av dina nya glasögon och skydda dem med hjälp av våra olika ytbehandlingar och tillval. Utforska allt från antireflexbehandlingar och repskydd till ljussmarta glas.

Ytbehandlingar  Solglas  Färgskiftande glas

Ytbehandlingar

Maximera dina nya glasögon genom att anpassa dem ytterligare efter dina behov i vardagen. På Aoptik erbjuder vi en mängd ytbehandlingar. Få ett komplett skydd mot UV-strålning, filtrera bort blått ljus eller minska bländning.

Neva®

Neva är ett ledande varumärke i Europa som har flera olika typer av ytbehandlingar, där var och en är utformad för ett specifikt behov eller miljö. Skaffa ett effektivt skydd mot repor och UV-strålar varje dag eller välj en som reducerar blått ljus. Möjligheterna är oändliga.

Våra olika ytbehandlingar

alt Neva® Max UV
alt Neva® Max Blue
alt Neva® Max Sun UV
alt Neva® Max UV Night Drive Boost

Solglas

Vilka solglas är rätt till dina nya solglasögon? Olika solglas har olika egenskaper och vi erbjuder alla möjliga färger – från klassiska kulörer till trendiga toner – så att du kan sätta din personliga prägel. Upplev förbättrad kontrast, seende och färgåtergivning samtidigt som du skyddar dig mot bländning och UV-strålar.

Xperio®

Det här glaset är perfekt för alla utomhusaktiviteter, oavsett om du är ute på sjön eller spelar en runda golf. Vanliga solglas skyddar ögonen för starkt solljus, men förhindrar inte bländande reflexer. Xperio® har däremot polariserande solglas som ger ditt seende bästa tänkbara komfort och maximalt skydd mot reflexer och UVA- och UVB-strålar. Därför är glaset även idealistiskt för bilkörning.

Färgskiftande glas

Färgskiftande glas, även kallat fotokromatiska glas, ändrar automatiskt färg när de utsätts för solljus. Det innebär att du alltid har rätt ton och endast behöver ett par glasögon, som funkar både inomhus och utomhus.

Transitions®

Transitions® erbjuder två olika glas, beroende på ditt behov, i färgerna brun, grå och grafitgrön. Transitions® XTRActive är perfekt för aktiva personer som har yrkes- eller fritidsaktiviteter utomhus, samt för bilkörning. Glaset är extra mörkt i solen för att skydda mot skarpt ljus och mörknar även bakom vindrutan i bilen. Transitions® Signature VII växlar snabbt från klara inomhus till mörka i starkt solljus, vilket ger en fördel vid daglig användning. Glaset minskar bländning och ögontrötthet.

Glasens egenskaper

alt Transitions® XTRActive
alt Transitions® Signature VII

© 2023 Aoptik