Om oss

Aoptik är en svensk optikkedja där personlig service möter kompetens. Med ett brett sortiment och grundliga synundersökningar kan du känna dig trygg med att vi hjälper dig hitta rätt utifrån dina behov.

Alla förtjänar bra glasögon.

På Aoptik erbjuder vi hög kvalitet till lågt pris. En finoptiker, men för så många människor som möjligt. Vi som jobbar här anser nämligen att alla har rätt till riktigt bra glasögon. Och det är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Det är bland annat därför vi lägger så stor vikt vid personlig service och har legitimerade optiker som utför grundliga synundersökningar – helt kostnadsfritt. Det är även anledningen till att vi har vårt breda utbud av glas och bågar. För oss är det viktigt att du ska finna något som passar just dig och din livsstil helt enkelt. Varmt välkommen in till din närmsta butik så hjälper vi dig hitta rätt!

 

Våra butiker

Aoptik har ett 40-tal butiker runtom i Sverige – från Arvidsjaur i norr till Malmö i söder. Trots att vi är en kedja ser vi ändå till att alltid vara lokalt förankrande, vilket innebär att ingen butik är den andra lik. Det samtliga butiker har gemensamt är att du alltid kan förvänta dig personlig service från legitimerade optiker som har stor kärlek för hantverket.

Hitta din närmsta butik


© 2023 Aoptik