Linser för alla ögon

Kontaktlinser är ett bra alternativ till dig som inte vill ha glasögon, men ändå behöver synhjälpmedel. Hos oss hittar du olika typer av linser, såsom endagslinser, månadslinser och dygnet runt-linser. Vi hjälper dig att hitta rätt typ – oavsett om du är närsynt, översynt eller ålderssynt

Vilken typ av lins passar dig?
alt

Endagslinser

Endagslinser är ett optimalt val för dig som använder linser mer sporadiskt – för precis som namnet antyder är det linser du enbart använder i en dag och sedan kastar. En enkel och bekväm variant då du varken behöver använda linsvätska eller rengöra linserna. Hos oss hittar du endagslinser som passar de flesta typer av synfel.

alt

Månadslinser

Månadslinser kan användas i 30 dagar. De håller hela månaden och tas ut varje kväll för rengöring. Sedan sätts de in igen morgonen därpå. Efter en månad byts de ut mot ett nytt par. Månadslinser är ett utmärkt alternativ för dig som använder linser dagligen. Dessutom är de ofta något billigare än andra typer av linser.

alt

Dygnet runt-linser

Dygnet runt-linser är kontaktlinser som kan användas under dygnets alla timmar – 30 dagar i sträck. Det innebär alltså att du varken behöver ta ut eller sätta i dem, utan du kan till och med sova med dessa linser. Dygnet runt-linser passar perfekt för dig som vill slippa tänka på rengöring eller bara vill få känslan av att du inte bär några linser alls.


© 2023 Aoptik